Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці для літа готують BMW M4 Convertible

Саме зараз у шанувальників марки BMW настають часи, коли вони зможуть повноцінно користуватися відкритими моделями бренду та отримувати подвійну насолоду від драйву та теплих прогулянок на відкритому повітрі. Ідеальним вибором для таких фанатів стане новинка під назвою BMW M4 Convertible, яка крім відкритого типу кузова запропонує спортивний характер та високі технології. Новачок потрапить на європейський ринок вже цього літа за базовою ціною від 90 тисяч євро.

Новий кабріолет BMW M4 Competition отримує потужний двигун, який розвиває 503 к.с. та компонується з системою повного приводу xDrive. Рядний 6-циліндровий мотор об’ємом 3 літри має два турбонагнітача завдяки яким досягається 650 Нм крутного моменту. В парі з мотором агрегатується автоматична коробка перемикання швидкостей. На розгін з місця до 100 км/год кабріолет витрачає всього 3,7 секунди, це лише на 0,2 секунди повільніше ніж M4 Competition Coupe. При цьому кабріолет може за 18 секунд перетворитись з відкритого автомобіля в купе. При піднятій криші ємність багажного відсіку складе 385 літрів, а при опущеному лише 300 літрів. Новачок на відміну від попередника комплектується не жорстким дахом, а м’яким, що додає кузову елегантності та вишуканості більш дорожчих кабріолетів.

Для посилення жорсткості кузова кабріолета зарядженої модифікації з індексом M4, виробник оснастив автомобіль декількома додатковими ребрами жорсткості, при цьому зберігши вагу машини на рівні попередника. В результаті посилення жорсткості кузова кабріолет став більш керованим та чітким в управлінні. Налаштування M4 Competition не просто виглядають як маркетингові фішки, вони дійсно роблять автомобіль більш слухняним та спортивним.

В середині кабіни кабріолета панує ексклюзивна атмосфера суперкара за адекватні кошти. В багатьох місцях кабріолет нічим не відрізняється від звичайного автомобіля, але деякі деталі видають в ньому амбіційного спортсмена. Відмінності помітні у сидіннях та органах керування- керма та важеля коробки перемикання швидкостей. Інтер’єр якісно оброблений шкірою та карбоном з алькантарою на вибір клієнтів. Крім цього є опції передбачені суто для кабріолета, мова йде про підігрів зони шиї, який використовується в прохолодну погоду.

Технічні характеристики та специфікації моделі M4 Competition xDrive Coupe майже повністю повторюються на кабріолеті, тому власники відкритих машин не помітять суттєвої різниці у керуванні обох суперкарів. В якості додаткового обладнання доступні декілька пакетів Comfort, M Carbon, Visibility, Technology Pro, Ultimate та M Plus, які задовільнять вимогу будь-яких клієнтів…

 

 

31.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці для літа готують BMW M4 Convertible

Політика конфіденційності